Afscheid Isi

Onze accordeonist Isidoor De Wilde liet weten dat hij er, na een kleine dertig jaar, bij Kris Baert en Ander Schoon Volk mee gaat stoppen. Isi vindt dat voor hem de tijd is gekomen om het wat rustiger aan te doen. En dat begrijpen wij helemaal. Hij heeft in al die jaren dan ook absoluut het beste van zichzelf gegeven. Zowel op muzikaal als op administratief vlak heeft hij zijn job meer dan keurig gedaan! En dat waarderen wij ten zeerste. We willen Isi dan ook graag van harte bedanken voor die prachtige jaren van intense samenwerking. Isi, je was en bent een uitermate faire en fijne mens! Het ga je goed. Jouw muzikale liedje is nog lang niet uitgespeeld. Je accordeon hangt nog lang niet aan de wilgen. Dat is fijn om te weten! Geniet er nog vele jaren van!! Dank voor alles!

ASV_isidoor 4