Wereld uit, muziek aan

Op zaterdag 26 oktober vond in CC De Meent de première van onze nieuwe voorstelling ‘Wereld uit, muziek aan’ plaats. Daarin vertelden Kris Baert en zijn dochter Saartje hun collectief muzikaal verhaal. De voorstelling was zéér intens en warm! De reacties na afloop waren ronduit geweldig. En dat deed uiteraard erg veel deugd, want er is hard aan gewerkt. Saartje schreef er een achttal nieuwe liedjes voor. Kris bracht ook een zestal eigen nummers, in combinatie met een paar absolute kleinkunstklassiekers.

Harald Nerinckx gaf aan al deze nummers een zéér gewaardeerde eigen bewerking mee. Ook de andere muzikanten Jan Samyn, Isidoor De Wilde en Bart Vander Cammen gaven de voorstelling bijzonder veel kleur! Het is de bedoeling om ‘Wereld uit, muziek aan’ nog heel vaak te brengen!

Je kan deze voorstelling boeken via kris_baert@hotmail.com
of bellen naar 0477/ 61 01 97

Typische BaertTypisch met zijn allen!!!Typisch Baert 2