Berichten

Nieuwe CD van Saartje Baert komt eraan !

Saartje Baert maakt momenteel werk van een gloednieuwe CD, boordevol met eigen nummers. Saartje schreef tekst en muziek voor tien pareltjes, waarvan de muziekscene in Vlaanderen wel eens aardig versteld zou kunnen staan! ‘Een nieuwe stem, een nieuw geluid’, is hier absoluut op zijn plaats. Saartje heeft in januari al zes nummers ingeblikt in de legendarische Jet Studio in Jette. Daar waar onder anderen ook The Rolling Stones, Edith Piaf, Charles Trenet en Shirley Bassey hun nummers opnamen.

Producer Harald Nerinckx werkt aan de CD met andere topmuzikanten als Eddy Peremans, Bart Vandercammen en Jan Samyn. De overige vier nummers worden in het voorjaar opgenomen. In het najaar stelt Saartje haar schijf voor. De titel en de locatie ga je zeker ten gepasten tijde via deze site vernemen. De verwachtingen zijn hooggespannen… Maar we maken ons sterk dat de verwachtingen ruimschoots zullen worden ingelost!

Saartje_nieuwe cd


Wereld uit, muziek aan

Op zaterdag 26 oktober vond in CC De Meent de première van onze nieuwe voorstelling ‘Wereld uit, muziek aan’ plaats. Daarin vertelden Kris Baert en zijn dochter Saartje hun collectief muzikaal verhaal. De voorstelling was zéér intens en warm! De reacties na afloop waren ronduit geweldig. En dat deed uiteraard erg veel deugd, want er is hard aan gewerkt. Saartje schreef er een achttal nieuwe liedjes voor. Kris bracht ook een zestal eigen nummers, in combinatie met een paar absolute kleinkunstklassiekers.

Harald Nerinckx gaf aan al deze nummers een zéér gewaardeerde eigen bewerking mee. Ook de andere muzikanten Jan Samyn, Isidoor De Wilde en Bart Vander Cammen gaven de voorstelling bijzonder veel kleur! Het is de bedoeling om ‘Wereld uit, muziek aan’ nog heel vaak te brengen!

Typische Baert

Typisch met zijn allen!!!

Typisch Baert 2

Je kan deze voorstelling boeken via kris_baert@hotmail.com
of bellen naar 0477/ 61 01 97

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s