Programma’s

NIEUWE THEATERVOORSTELLING !

Wereld uit, muziek aan

‘Wereld uit, muziek aan’ is een innemend muzikaal verhaal van een vader en zijn dochter. De wereld wordt voor even helemaal gedimd. Enkel de muziek krijgt het volle spotlicht. In een intiem kleinkunstprogramma brengen vader en dochter een hele reeks eigen nummers. Stuk voor stuk zijn het doorvoelde, pure, fijngevoelige liedjes. Met een lichtvoetige, frisse toets. En zéér herkenbare thema’s. Met een lach, een knipoog èn een traan.

De voorstelling –  ‘Wereld uit, muziek aan is een anderhalf uur durende voorstelling waarin vader Kris en dochter Saartje de toeschouwer even helemaal wegtrekken uit zijn wereld, zijn drukke bestaan. Met een reeks splinternieuwe nummers durven zij de vinger te leggen op enkele grote thema’s van het leven. Hun teksten, met vaak een dubbele gelaagdheid, doen het publiek bij momenten naar adem happen. Muzikaal worden Kris en Saartje geflankeerd door 4 rasmuzikanten.

We zijn te beluisteren en te bewonderen op:
– vrijdag 8 januari 2021 om 20u30 in CC De Meent (Alsemberg)
vrijdag 29 januari 2021 
om 20u30 in CC De Ploter (Ternat)

Wereld uit, muziek aan

Kris en Saartje speelden al enkele try-outs; in huiskamers, salons en in CC De Meent in Alsemberg. Het regende nadien enthousiaste reacties op sociale media.

Wereld uit, muziek aan

Oefening Baert Kleinkunst serveert u nog tal van hartverwarmende programma’s:


‘Doe het zo zacht je kan’ is een avond vol poëzie – voorgelezen door Thuis-actrice Marleen Merckx – waarbij Kris Baert & Ander Schoon Volk in één sierlijke, vloeiende beweging om de gedichten heen, een pak schitterende Nederlandstalige liedjes brengen, die uitsluitend over de liefde gaan.
Doe het zo zacht je kan


‘Hoe slapen weer een zaligheid werd’ is het levensechte relaas van Kris Baert. Hij vertelt er ronduit over zijn verslaving aan de slaappil en hoe hij er in geslaagd is om ze definitief in de doos te laten. Een vleugje lichtvoetigheid, emotie èn humor zijn nooit ver weg bij deze bevlogen spreker. Tussendoor zingt Kris ook een paar mooie liedjes die iets te maken hebben met slapen…
Hoe slapen weer een zaligheid werd


In ”t Is geboren het Goddelijk kind’ nemen Marleen Merckx en Kris Baert je mee in een fijne, gezellige Kerstsfeer met gedichten, verhalen en liedjes met een maatschappijkritisch ondertoontje. Zowel in kerken als in zalen.
’t is geboren het Goddelijk kind


In ‘Zot van meezingen’ gaan Kris Baert & Ander Schoon Volk helemaal door het dak! Met meezingers van Noordkaap, Will Tura, Boudewijn De Groot, Jan De Wilde, Raymond van het Groenewoud en andere Vlaamse en Nederlandse grootmeesters zit de sfeer er meteen in.
Zot van meezingen


‘Schoon Vlaams’ is een wervelende voorstelling met herkenbare, meezingbare nummers. Om even op adem te komen vertelt Kris Baert tussendoor – op een sappige, anekdotische manier – boeiende verhalen uit zijn Radio 2-loopbaan.
Schoon Vlaams


Als je één van de bovenstaande programma’s van Oefening Baert Kleinkunst
wil boeken, kan dat via 0477 610 197 of via kris_baert@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s